Lumea lui Alexandru

Despre viaţă, oameni, natură, flori, animale, locuri şi lucruri


Drumuri…

Atunci când ne naştem, pornim la drum pe cărarea vieţii noastre. Un drum mai lung sau mai scurt… pentru fiecare altfel. În sânul familiei învăţăm primii paşi. Descoperim primele taine ale existenţei noastre. Deschidem ochii către lumea aceasta şi învăţăm să o cunoaştem. Alături de părinţi, fraţi, prieteni, păşim împreună pe drumul vieţii. O călătorie cu multe necunoscute… Ajungem şi la primele răspântii. Facem primele alegeri. Decidem încotro să mergem mai departe. Pe măsură ce creştem, înaintăm în cunoaştere şi în înţelegere. Înţelegem că o simplă decizie îţi poate schimba definitiv tot restul vieţii. O decizie îţi poate trasa definitiv destinul pe alte făgaşuri. De aceea, uneori şovăim. Nu ştim cum să alegem! Nu ştim dacă drumul pe care l-am ales este cel mai bun.

dsc05436

Sunt drumuri şi drumuri. De-a lungul vieţii ni se deschid în faţă atâtea drumuri…  Unele frumoase, ademenitoare, altele abrupte, pietroase, unele bătătorite şi de alţii, altele neumblate, misterioase….

dsc05163

Drumuri şi drumuri…… Quo vadis, Domine?

dsc05264

Drumuri sunt multe… CALEA este numai UNA!

EL ne-a arătat-o!

dsc05241



4 răspunsuri la „Drumuri…”

  1. Uneori facem singuri alegerea drumului, alteori suntem obligati… Important e sa ne urmam calea.

    Apreciază

  2. Aşa este Elisa! Pentru că El ne-a arătat Calea, e important să o urmăm. Fiecare om are propriul său drum pe care trebuie să-l urmeze. Calea e una singură, pentru toţi!

    Apreciază

  3. E frumos aici la tine. O sa mai trec 🙂

    Felicitari pentru fotografii!

    Apreciază

  4. Mulţumesc mult pentru vizită şi apreciere. Mai poftim pe aici! Bucuroşi de oaspeţi! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu