O zi oarecare….

dsc06846

Fiecare dintre noi avem uneori pretenţia unor zile numai ale noastre, de parcă am fi stăpâni peste timp, peste ani, peste zile sau ceasuri… Şi ne-aşteptăm ca în aceaste zile toţi ceilalţi să recunoască „dreptul nostru de proprietate” asupra zilelor respective şi să ne trateze ca pe nişte răsfăţaţi, cărora ni se cuvine toată atenţia. Oare  ce e rău în a ne dedica anumite zile într-un mod mai aparte faţă de restul anului? Până la urmă este firesc, am zice fiecare dintre noi…

Şi totuşi…ar trebui să nu uităm că fiecare zi este un dar nepreţuit de la Dumnezeu. În zori de zi, după ce părăsim somnul nopţii, în fiecare dimineaţă ar trebui să ne spunem cu toată încredinţarea: „astăzi e ziua mea!” Astăzi e ziua în care Dumnezeu îmi acordă încă o şansă. O şansă la bucurie, la împlinire, la fericire, la bună lucrare, la tot ceea ce ne poate împlini viaţa, la îndreptarea greşelilor, la împăcare….De fapt fiecare zi ne aduce un noian de şanse… Pe care ar fi bine să nu le irosim. Niciodată nu le vom mai întâlni tot pe acelaşi. Aşa cum niciodată nu ne vom mai întâlni cu ziua de ieri care va rămâne mereu doar…amintire… Şi câte şanse irosim zi de zi, lăsându-le să treacă pe lângă noi…. Ni le amintim, din păcate, doar atunci când realizăm cu regret ceea ce am fi putut face şi nu am făcut…

Să învăţăm să ne bucurăm, să gustăm din plin acest dar nepreţuit al vieţii! Şi să înţelegem că fiecare zi nu este una oarecare, ci chiar o sărbătoare! O zi a noastră!

dsc068452Published in: on 01/05/2009 at 10:14 am  Comments (5)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2009/05/01/o-zi-oarecare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

 1. Asa e. Ai dreptate, trebuie sa traim fiecare zi intr-un mod special! Ziua de azi e un dar, foloseste-l pentru Domnul! O zi binecuvantata!

  Apreciază

  • Mulţumesc Valentina! Şi bine ai venit pe aici!
   Aşa este fiecare zi este un minunat dar divin!

   Apreciază

 2. La multi ani! Uneori sarbatorim ziua de nastere in gand…dar e o binecuvantare faptul ca traim …Multa sanatate si tot binele din lume!

  Apreciază

  • Mulţumesc din suflet, dragă Mada! La fel îţi doresc şi eu ţie: tot ce e mai bun şi numai bucurii!

   Apreciază

 3. imi place gandirea ta,…si mult adevar ai grait…

  Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: