Hai Unirea!

Unirea-Urziceni

Pentru oamenii din întinsul Bărăgan, viaţa decurge într-un mod destul de modest, de monoton. Evenimente deosebite se petrec destul de rar, iar spectaculosul unor întâmplări mai aparte, este imediat înlocuit de viaţa obişnuită, care se scurge încet, încet, în aceeaşi „clasică” monotonie.

Miercuri, 10 iunie 2009, avea să se petreacă un fapt cu totul excepţional, în micul orăşel al Urzicenilor. Tocmai ceea ce pentru mulţi „cunoscători” părea de neconceput, chiar şi când lucrurile începuseră să prindă contur, avea să devină una dintre cele mai mari surprize din lumea forbalistică românească. Echipa de fotbal Unirea Urziceni este noua campioană a României la fotbal!

O echipă căreia nimeni nu i-a acordat vreo şansă, la adresa căreia s-au făcut tot felul de comentarii răutăcioase, a demonstrat într-un mod strălucit că „buturuga mică răstoarnă carul mare”! Şi nu a fost doar un singur…”car”.  Prin seriozitate, muncă susţinută, o conducere înţeleaptă şi multă, multă ambiţie din partea jucătorilor şi a excelentului antrenor – Dan Petrescu, Unirea din Urziceni i-a depăşit pe rând pe toţi competitorii mult mai consacraţi şi mai bine cotaţi cu şanse de câştig. O echipă care a promovat pentru prima oară în prima ligă forbalistică abia în 2006, a reuşit în acest scurt timp performanţe de învidiat, totul culminând cu titlul de campioană adjudecat pe merit în această seară.

Micul orăşel ialomiţean avea să fie „scena” unei bucurii fără margini pentru oamenii din această zonă a ţării, care îşi vor vedea din toamnă favoriţii alături de „numele grele” din forbalul european, în marea confruntare a Ligii Campionilor.

Felicitări Unirea Urziceni! Şi mult succes în competiţiile viitoare!

Unirea Urziceni sigla

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2009/06/10/hai-unirea/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: