Michael…

michael_jackson

Moartea lui Michael Jackson, a fost un eveniment pe cât de neşteptat, pe atât de mediatizat. S-a făcut o risipă fantastică de cuvinte, aprecieri, critici, impresii, laude, amintiri. În urmă nu cu multă vreme aceeaşi mass-media care acum se întrece în laude, „evidenţia” cu duritatea cu care ne-a obişnuit, o mulţime de aspecte triste din viaţa marelui cântăreţ.. La urma urmei, şi el era un om, cu bune şi mai puţin bune, cu împliniri, dar şi cu eşecuri, cu bucurii, dar şi cu tristeţi, cu o fantastică putere de muncă, dar şi cu slăbiciuni,  cu calităţi, dar şi cu defecte. Un om printre oameni….Doar un om…

Faptul că a realizat în plan artistic lucruri extraordinare i-a atras nu doar un renume de netăgăduit, ci şi „blestemul” celebrităţii. Vânat de presă, de admiratori, de prieteni şi de neprieteni, de impresari şi producători…viaţa unui star este departe de a fi ceva de invidiat.. La un moment dat cred că nici nu mai ştie dacă mai poate să spună că îşi trăieşte propria viaţă…

Puţini artişti s-au bucurat de atâta admiraţie ca Michael Jackson… Muzica lui, spectacolele, apariţiile publice.. au fascinat milioanele de admiratori. Chiar şi în cele mai grele momente ale vieţii sale, el a avut alături oamenii care l-au admirat sincer. Dezinteresat. Doar pentru că i-au apreciat muzica, sufletul, dragostea pentru frumos, pentru valorile de care umanitatea are atâta nevoie…şi pe care a căutat să le transmită prin cântecele sale.

Moartea este o „staţie finală” în călătoria noastră pe acest pământ. Pentru fiecare vine un moment al plecării spre …zări senine. Rămânem în urma celor dragi cu amintirea lor, a lucrurilor minunate pe care le-au făcut şi prin care rămân vii în sufletele noastre. Nu ne rămâne decât să păstrăm vie memoria  oamenilor pe care i-am admirat, i-am preţuit, şi să ne rugăm pentru odihna sufletelor lor…

Published in: on 12/07/2009 at 6:08 pm  Comments (5)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2009/07/12/michael/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

 1. Pentru cei care prefera genul muzicii lui Michael, intr-adevar a fost un geniu al muzicii, muzica lui va dainui peste decenii. A fost un om de show complet, voce, dans, scena, totul a fost realizat cu un talent rar intalnit.

  Sigur viata de star are dezavantajul privarii de viata particulara, dar oare cati din noi avem realmente o viata particulara linistita, lipsiti de grijile materiale din aceasta viata?

  Va ramane in inima fanilor un geniul al muzicii si dansului greu de uitat, iar melodiile lui, clipurile lui vor fi ascultate multi ani de aici inainte.

  Apreciază

  • Bine ai revenit pe aici, draga Romi!
   Frumos ai zis despre Michael. Poate ca tragedia căreia el i-a căzut pradă în final, ar trebui să îi facă pe oameni să reconsidere admiraţia faţă de artiştii preferaţi. Exagerările le fac atât de rău acestor oameni care, la urma urmei sunt doar ….oameni.Cu limitele lor omeneşti…
   De bună seamă că muzica lui Michael va dăinui în inimile multora şi de-acum înainte.
   Te mai aştept pe aici!

   Apreciază

 2. Ce mişto e poza!

  Apreciază

 3. M-au impresionat cuvintele tale Alex, despre Michael. Intr-adevar era doar un om, un om atat de sensibil si care a lasat in urma lui o avere impresionanta de care ne putem bucura fiecare din noi – muzica lui.
  Nu eram un fan al lui, nici neu i-am cunoscut muzica, abia dupa ce el a plecat sa cante ingerilor, am inceput sa-i ascult muzica si sa regret moartea lui fizica si sa regret ca nu l-am ascultat mai mult si mai mult inainte. Acum il ascult zilnic. Am inceput sa-i iubesc muzica lui, iar el va trai in inima mea, prin muzica lui.
  Michael Jackson, el nu a cantat doar, el a creeat o intreaga industrie muzicala, iar mesajele lui intotdeauna au fost pentru Pace, intelegere si prietenie. Eu acum, il plang, si o spun la modul cel mai serios posibil.

  Uite Alex, adaug si eu cateva melodii pe care le ador, sunt multe, insa adaug doar cateva si sunt convinsa ca nu te superi.

  O noapte linistita iti doresc Alex si o noua saptamana plina de reusite iti doresc 🙂 Numai bine ! 🙂

  Apreciază

  • # Mulţumesc pentru comentariul tău, Ştefania! Şi pentru melodiile alese. Aşa este, Michael a fost un artist de excepţie, care ne-a lăsat atâte cântece minunate, pline de sensibilitate. Păcat că în plan personal a avut atâtea probleme, care i-au grăbit sfârşitul…
   O seară bună şi ţie! 🙂

   Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: