Regina nopţii

DSC07839

Dacă în timpul zilei nu se remarca prea mult, neavând o frumuseţe „răpitoare”, după lăsarea nopţii o simţi imediat prin parfumul îmbătător, căruia nu-i poţi rezista cu indiferenţă. Acolo unde se găseşte o regina nopţii înflorită, aerul devine o încântare, iar oamenii savurează cu nesaţ parfumul inconfundabil al florilor nopţii. Dacă ar fi fost posibil… aş fi pus aici un strop din acest parfum inegalabil. Nu ne rămâne decât să mergem în cea mai apropiată grădină sau parc în care sunt înflorite reginele nopţii. Dacă nu ştii cum arată… le vei descoperi negreşit!

DSC07835

Published in: on 26/08/2009 at 12:00 pm  Comments (8)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2009/08/26/regina-noptii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 comentariiLasă un comentariu

 1. Simt asa o bucurie mare cand gasesc ceva nou,multumesc aducatorule de frumos!

  Apreciază

 2. De acord cu Violeta, continuati sa infrumusetati viata celor care viziteaza blogul dvs. Felicitari si succes in continuare!
  Daca exista o „Regina a noptii”, exista si o „Regina a zilei”?

  Apreciază

  • Mulţumesc pentru apreciere! Şi pentru încurajări.
   Dacă „Regina nopţii” este o prezenţă incontestabilă…o „regină a zilei” ar putea fi oricare dintre minunatele flori care „strălucesc” sub soare! Fiecare poate să-şi aleagă pe aceea care îi este mai aproape de suflet.
   Mie îmi place …. trandafirul galben! Am scris despre el ceva.

   Apreciază

 3. Mie imi place orhideea…dar nu aleg culoarea, prefer sa spun ca orice culoare are farmecul ei…iar „regina zilei”, fiind intre ghilimele ma trimite, cel putin, pe mine, cu gandul la altceva…a fost un joc de cuvinte…lasat ca la teatru, deschis interpretarilor ….celor care citesc aceste randuri..o provocare pentru iubitorii de frumos, de arta, de spectacol, de deschidere spre o lume nuantata de sentimente, impresii, trairi si ganduri..Numai bine, „sunt trandafirul galben-mereu voi fi asa-, O floare ce creste afara de gradina ta..”

  Apreciază

 4. In fata unui bloc de locuinte un om cu inima frumoasa a injghebat o gradinita cu flori.In loc de imprejmuire a rasadit cale rosii care acum sunt cat un stat de om,sunt inflorite si sunt de un rosu intens,e imposibil sa nu le vazi de pe bulevard.In gradinita sunt doar doua feluri de flori care-si disputa suprematia si care pana la urma s-au inteles.Ziua stapane sunt petuniile iar noaptea,Regina noptii.De cate ori trec,ma opresc cateva secunde in fata lor si le imbratisez.

  Apreciază

 5. La multi ani!

  Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: