Lumea lui Alexandru

Despre viaţă, oameni, natură, flori, animale, locuri şi lucruri


Bucuria începutului

WP_20150914_08_08_30_Pro

   Odată cu începerea şcolii, şi piticii de la grădiniţă şi-au început activitatea specifică vârstei lor mici. Cu multă emoţie, ţinuţi de mânuţă de părinţi sau de bunici, micuţii au umplut azi grădiniţele cu prezenţa lor veselă şi râsetele lor gălăgioase. Cei care au mai fost şi în anul trecut pe aici, s-au bucurat să se reîntâlnească cu colegii, cu doamnele educatoare şi cu jucăriile lor dragi. Cu multă emoţie, cei mai mici au păşit pentru prima oară pragul unei grădiniţe – locul unde vor cunoaşte persoane noi şi activităţi cu totul deosebite decât ceea ce au ştiut până acum.

   Micuţa noastră Sara, care până astă vară a fost un mic spiriduş la creşa cu acest simpatic nume, din această toamnă a trecut la o nouă etapă – grădiniţa! De câteva zile numai despre asta a vorbit, amintindu-ne mereu că de-acum este maaare şi deja va merge la grădiniţă! Păi credeţi că este puţin lucru? Ce să mai spun cât a durat „găteala” de dimineaţă, căci dorea neapărat rochiţă şi fundiţe. Pretenţii de domnişoară, nu glumă! Răcoarea de dimineaţă i-a cam încurcat planurile vestimentare, spre marea ei nemulţumire. Dar vor mai fi şi dimineţi mai calde, când moţata se va găti precum îi este voia. Când am ajuns cu toţi la grădiniţă, baloanele colorate atârnate peste tot au încântat-o tare mult.

   – Tati, aici o să fie petrecere pentru copii? Binenţeles că va fi „petrecere” şi toţi copiii se vor bucura din plin. Ce încântată a fost să-mi spună la sfârşitul programului că ea face parte din Grupa albinuţelor! Şi, ca nişte adevărate albinuţe, vor fi cu toţi harnici şi voioşi, pe tot parcursul anului pe care abia l-au început. Promit să vă ţin la curent cu toate realizările micuţelor… albinuţe! 🙂

WP_20150914_08_08_34_Pro

WP_20150914_16_11_52_Pro



21 de răspunsuri la „Bucuria începutului”

  1. Mult succes Albinutei! Pare chiar nerabdatoare sa inceapa.
    Sper sa faca multe descoperiri acolo!
    O seara placuta!

    Apreciază

    1. # Mulţumesc mult, Suzana! Da, este tare nerăbdătoare să descopere bucuriile grădiniţei.
      Numai bine îţi doresc şi eu şi o seară superbă! 🙂

      Apreciază

  2. Mult succes, să vă aducă numai bucurii!

    Apreciază

    1. # Sărut mâna! Aşa să fie! Numai bine să fie şi la voi! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  3. eee…Sara deja are experienta daca a fost si la cresa, deja gradinita e floare la ureche…
    ieri una dintre colegele mele si -a dus baietelul la gradinita, ce a plans el dar ce a plans ea…off off, nu cred sa fie usor lucru nici pentru parinti nici pentru copii 🙂
    distractie maxima pe tot anul Albinutei tale, sa zumzaie vesela si cu spor si sa va incante si mai mult cu micile ei nazbatii! 🙂

    Apreciază

    1. # Aşa este, are ceva experienţă de la creşă, unde a învăţat multe lucruri frumoase. Ceea ce ne-a bucurat cel mai mult este că s-a adaptat din prima zi cu copiii şi cu doamnele, fiind tare încântată de noua experienţă. Ce să mai spun de grădiniţă? Este tare bucuroasă că este…albinuţă!
      Mulţumesc din suflet pentru urare, dragă Pandhora! Numai bine să-ţi fie şi zile cât mai bune! 🙂

      Apreciază

  4. Iată că prin intermediul tău, și implicit al micuței tale prințese, am trecut și pragul grădiniței pentru a vedea pregătirile ce s-au făcut și efervescența copiilor la reîntâlnirea cu educatoarea, prietenii și locul acela aparte. Așteptăm și alte imagini și impresii, că-s minunate!
    Multe și calde urări și salutări, dragă Alex! 🙂

    Apreciază

    1. # Mulţumesc mult, dragă Petru, pentru toate gândurile bune. Promit să vă ţin pe toţi la curent cu noile isprăvi ale „albinuţei” Sara. Aşa ce mult ne bucurăm pentru bucuria ei de fiecare zi, la grădiniţă.
      Numai bine şi zile frumoase! 🙂

      Apreciază

  5. Frumoasa primirea inceputului de an ! 🙂 Succes Albinutei !
    Astept vesti-povesti despre noua aventura!

    Apreciază

    1. # Promit să vin cu noi relatări despre aceaastă nouă experienţă a micuţei noastre Sara.
      O noapte frumoasă! 🙂

      Apreciază

  6. vaaai cât de scumpa este Sara! ce sarafan dragut are! si pantalonasi ca de mamaruta 🙂 Asa deci, Sara a crescut si de acum merge la gradinita! In grupa albinutelor :)) ce i se potriveste!
    Alex draga, sa fie un inceput bun, sa va aduca bucurii si succese 🙂 Numai bine „albinutei” dar si voua, parintilor! ☺

    Apreciază

    1. # Sărut mâna, dragă Carmen! Mă bucur mult că ţi-a plăcut şi de astă dată de mămăruţa noastră. Nici nu se potrivea mai bine decât numele de „albinuţe” pentru grupa lor.
      Mulţumim din suflet pentru urare şi gânduri bune. Numai bine vă dorim şi noi, cu mult drag! 🙂

      Apreciază

  7. Multă bafta albinuței; )))!
    Cat e de încântată! ;))
    O pupacesc!
    Un an bun va doresc!

    Apreciază

    1. # Sărut mâna, dragă Geanina! Mulţumim din suflet pentru gândurile frumoase. Tot binele să fie şi la tine şi la cei dragi! 🙂

      Apreciază

  8. Să fie într-un ceas bun! Mult noroc în noua etapă a vieții sale de copil!
    Are o fire bună, pozitivă, Sara ta, dacă a fost așa de veselă din prima zi de grădiniță.

    Apreciază

  9. Mult succes! Pentru prima zi de grădiniță, e foarte veselă!

    Apreciază

    1. # Sărut mâna, Simona! Aşa este, a fost foarte veselă şi încântată din prima zi şi îi place tot mai mult acolo, cu doamnele educatoare şi cu colegii cei noi.
      Numai bine îţi doresc! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

    1. # Mulţumim mult, Loredana! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu