Iz de primăvară

WP_20160214_14_47_52_Pro   Ciudată a mai fost iarna aceasta! Când au fost zile geroase, când au fost zile incredibil de călduroase. Iar această alternanță dintre zilele friguroase și cele foarte călduroase, aproape că ne-a dat peste cap. Nici nu mai știm cum să ne îmbrăcăm, când plecăm dimineața de acasă. Ce să mai zic de răceli, viroze și alte „bucurii” de care n-a scăpat nimeni în această perioadă. La ultima plimbare prin parc, în mai puțin de o oră s-a încălzit atât de tare afară, încât oamenii au dat jos hainele groase, rămânând în tricouri! În doar câteva zile, pomii au început să se umple de mugurași verzi, gata să „explodeze”. Iar iarba a și început să înverzească și să dea semne că primăvara se apropie. O așteptăm cu bucurie! 🙂

WP_20160214_14_48_29_Pro

WP_20160214_14_51_52_Pro   Mulțimea mușuroaielor de cârtiță ne arată că și vietățile din pământ se pregătesc de primăvară!  🙂WP_20160217_15_19_15_ProAcest copac s-a grăbit să se împodobească cu o mulțime de mâțișori verzi!

WP_20160217_15_19_53_Pro

   În așteptarea primăverii, vă doresc o nouă săptămână cât mai frumoasă! 🙂

(Sursa: You Tube).

Publicitate

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2016/02/21/iz-de-primavara/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 comentariiLasă un comentariu

 1. Asemenea! 🙂

  Apreciază

 2. Săptămână frumoasă şi liniştită!

  Apreciază

 3. Sigur că așteptăm cel mai frumos anotimp, cu învierea naturii și revigorarea omului! Să treacă babele și moșii, fără surprize neplăcute, și să ne bucurăm de căldură și culori!
  Salutări și urări din cele mai efervescente, dragă Alex! 🙂

  Apreciază

  • # Salutare, dragă Petru! Așa este, cu toți așteptăm cu nerăbdare primăvara. Semne am avut destule, dar vrem să știm că vine definitiv și să ne bucurăm de frumusețea ei.
   Numai bine îți doresc cu drag și o nouă săptămână cât mai bună! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

 4. O saptamana plina de soare! 🙂

  Apreciază

 5. Și la noi în grădină au înmugurit mai toate plantele. Mă gândesc cu îngrijorare ce vor face dacă se întoarce vremea rea… Suntem, totuși, în februarie.

  Zile frumoase, Alex!

  Apreciază

  • # Sărut mâna, doamna Zina! Așa este, încă suntem în februarie, deși semnele sunt evidente de primăvară. Să sperăm că vremea nu se va suci prea rău și să strice „startul” primăverii și al întregii naturi.
   Numai bine vă doresc și eu și zile frumoase! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

 6. Încă puţin şi-şi va intra pe deplin în drepturi frumoasa primăvară. O şteptăm cu drag şi cred eu că este singurul anotimp de care nimeni nu se plânge, că-i prea cald, că prea mult plouă, că-i prea frig. Ea ştie să ne cucerească în fiecare zi cu farmecul şi cu frumuseţile ei.
  De aceea cred că nu există om să nu aştepte primăvara, cu toate că iarna n-a fost aşa dură cu noi cum i-ar fi stai ei bine să fie.
  Să-ţi fie bine, Alex să ai parte numai de bucurii! 🙂

  Apreciază

  • # Ai dreptate, primavara este celmai frumos si uimitor anotimp, caci de fiecare data ea ne incanta cu spectacolul renasterii naturii. E minunat sa vedem si sa admiram miracolul trezirii la viata a tot ce este viu si frumos in natura.
   Iti multumesc pentru gandurile bune. Numai bine si tie si o primavara cu bucurii! 🙂

   Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: