Lumea lui Alexandru

Despre viaţă, oameni, natură, flori, animale, locuri şi lucruri


Miercurea fără cuvinte (CCCLXX)

Amintiri estivale… cu gândul la vacanță! 🙂

DSC06217

DSC06225

DSC06232

DSC06251

DSC06281

HPIM7959

HPIM8001

HPIM8038

HPIM7698Inițiat de Carmen și continuat de Călin, jocul  „Miercurea fără cuvinte”
este din nou… Între vis și realitate.

Vă doresc o vacanță minunată! 🙂



14 răspunsuri la „Miercurea fără cuvinte (CCCLXX)”

  1. Se vede că cheamă marea, dragă Alex! Odată cu amintirile şi nostalgia dulce, revine dorul nestăvilit, ca nişte valuri nevăzute ce te atrag către locurile minunate care v-au vrăjit de fiecare dată. Şi pe mine m-au fermecat aceste poze, atât de drăguţe, cu micuţa Sara. Să vă fie dorul împlinit cât mai repede! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. # # Salutare, dragă Petru! Așa este, marea ne cheamă în fiecare an și, de fiecare dată, abia așteptăm să ne reîntâlnim cu ea. Iar bucuria este maximă, la fiecare întâlnire.
      Mă bucur mult că ți-a plăcut postarea, dragă Petru! Numai bine și zile cu bucurii! 🙂

      Apreciază

  2. Wow ce bucurieeeee! Ce vacanta frumoasa! Sara avea inca gropite la degetele 😍 ce copil dulce! Minunate amintiri, Alex draga! Superbe peisaje… absolut minunat!
    Happy WW 😊

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Sărut mâna, dragă Carmen! Am avut multe vacanțe frumoase la mare, mai ales când echipa noastră s-a întregit cu micuța Sara. S-a îndrăgostit de mare din prima clipă și niciodată nu s-a speriat de apă. Abia așteptăm să ajungem și să ne bucurăm de apă, de soare, de plaja cu nisip.
      Numai bine, cu drag! 🙂

      Apreciază

  3. Amintiri superbe de vacanta! Se apropie si vacanta 2018! O zi faina, Alex! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Da, da! Se apropieee! Iar amintirile ne sporesc nerăbdarea!
      Numai bine, dragă Cristi și o vară minunată! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  4. Scumpa de ea, ce tare mă bucur de câte ori o văd!
    Anu ăsta tot la mare? Că vrem poze şi din vacanţa asta!
    O zi bună, Alex!

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Sărut mâna, dragă Potecuță! Îmi pare bine pentru bucuria ta, atunci când o vezi pe zâna noastră pe aici. Cum n-am plecat încă în vacanță, azi am pus aici amintiri dragi, din ultimii ani. Vom reveni cu noutăți, desigur!
      Zile frumoase și la tine! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  5. Vai ce filmulet frumos!!! Nu am fost in zona aceea la Costinesti (oricum s-a schimbat dupa ce am fost noi in 2003 – stiu ca a fost un fel de tsunami micut care a maturat cam tot pana pe la gara…. ). Mi-am dat seama insa cam de unde este filmat pentru ca am zairit in zare epava.

    Si apoi pozele <3!!! cata bucurie :). Hehe… penultima data cand am fost la mare a carat si un colac fluture dupa mine :))))))). Lopatica nu… 😦 dar oricum era la mizerie si la Mamaia si la Modern… ca in loc de castele de nisip decorate cu scoici sau nisipi ud (ce fain se decora cu nisip ud.. lol) riscam sa fac o constructie moderna cu coji de seminte, mucuri de tigara, cioburi si alte chestiuni de gen… Asta mi-a adus aminte de cand eram f mici. Atunci intr-un an puteai gasi petrol daca sapai la Modern.. hahahahaaha fusese pesemne un mic accident, dar s-a remediat destul de repede… in cateva zile.

    Happy WW cu drag :)!!

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Mă bucur din suflet că ți-a plăcut postarea, pozele și filmulețul, dragă Rux. Amintiri dragi, adunate din ultimii ani, când în viața noastră a apărut mica noastră minune. Și vacanțele au fost mai frumoase și mai pline de veselie. Mă bucur și pentru că ți-am prilejuit amintiri frumoase, din copilărie. Numai bine îți urez din toată inima și o vară plină de bucurii! 🙂

      Apreciază

  6. Minunată este vacanța împreună cu aşa fetiță drăgălaşă !
    Multă sănătate !

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Așa este! Fiecare vacanță alături de fetița noastră a fost o bucurie. Numai bine îți doresc din inimă și zile cu bucurii! 🙂

      Apreciază

  7. Salutare mare! Salutare soare! Salutare Sara! Dragalasa cea ochioasa, langa acea balustrada rosie, pare ca-si ia la revedere de la mare si in penultima foto pare sa zica: „Iuhuuu! Am revenit!!” ❤
    Am ascultat glasul valurilor si cand s-a terminat clipul am ramas cu glasul ploii! 🙂
    Frumoase amintiri! O colectie tot mai mare de amintiri frumoase va doresc, cu drag!
    Numai bine, Alex draga!

    Apreciat de 1 persoană

    1. # Sărut mâna, dragă Diana! Mă bucur din suflet că ți-au plăcut amintirile noastre dragi cu marea și cu Sara. Pentru ea a fost… „dragoste la prima vedere”, iar pentru noi o și mai mare bucurie. Mulțumim pentru gândurile bune. Și promit să aduc aici și alte amintiri frumoase, cu același drag!
      Toate cele bune și zile fericite! 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu