Hello world!

Bine aţi venit în “Lumea lui Alexandru”! O lume în care sper că veţi găsi destule lucruri frumoase, interesante, plăcute. O lume a lucrurilor care îmi aduc bucurie în suflet, a lucrurilor de care sunt apropiat şi pe care le preţuiesc. O lume a gândurilor mele, a oamenilor dragi, a prietenilor, a preocupărilor, a cărţilor, a filmelor, a cântecelor, a florilor, a animăluţelor şi a multor alte lucruri dragi mie.

Pe scurt, o lume a lui…. Alexandru! O lume pe care v-o ofer cu drag, în speranţa că veţi găsi aici măcar o clipă de răgaz sufletesc şi de linişte. Dacă, citind aici câteva rânduri sau privind o poză publicată, veţi avea în colţul gurii un zâmbet cât de mic, voi fi mulţumit că am putut să vă descreţesc puţin fruntea, prea des încruntată de grijile acestei vieţi.

Important este să nu ne pierdem niciodată speranţa. În lumea care ne înconjoară, Dumnezeu a sădit atâtea minunăţii şi lucruri nemaipomenite, care se cer descoperite şi preţuite. E păcat că trecem prea lesne pe lângă o floare ce ne oferă gratuit mireasma şi culoarea. Că trecem nepăsători şi încruntaţi pe lângă un zâmbet de copil, că nu băgăm de seamă un biet căţel ce se gudură pe lângă picioarele noastre, cerşind puţin din atenţia noastră.

Viaţa este darul cel mai de preţ cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat. Este păcat să irosim acest dar divin în lucruri fără rost, în lucruri care ne îndepărtează de adevăratul sens al existenţei noastre. Haideţi să învăţăm, puţin câte puţin, să trăim cât mai frumos şi să ne bucurăm! Să ne bucurăm de lucrurile mici, pentru a şti să ne bucurăm din plin de cele mari. Pentru că micile bucurii sunt cele care dau gust şi culoare vieţii. Şi, mai ales, să învăţăm să iubim. Să iubim tot ceea ce ne înconjoară, să preţuim, să respectăm, să apărăm. Iubirea este TOTUL pentru noi, oamenii. Aşa ne învaţă Dumnezeu, Cel ce este…Iubire!

Fiţi binecuvântaţi!

Un “strop” din Marea Negră!

Published in: on 23/07/2008 at 4:44 pm  Comments (6)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandrone.wordpress.com/2008/07/23/hello-world/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 comentariiLasă un comentariu

 1. Aici puteţi lăsa comentariile d-voastră. Ceea ce v-a plăcut sau nu pe această pagină. Orice sugestie, părere, comentariu, sunt binevenite! Atunci când sunt facute din inimă.
  Vă mai aşteptăm cu drag pe la noi!

  Apreciază

 2. Intervin cu o intrebare: de ce imaginea cu marea aici?
  Imi e atat de familiar acel strop de mare!

  Apreciază

 3. Un strop de nemărginire….
  Mult dor de nemărginire…
  Un colţ din frumuseţea mării…

  Apreciază

 4. […] prin ceea ce am cules de prin natura asta frumoasă. Este ceea ce îmi şi propuneam încă de la început – să vă ofer frânturi din acest superb mozaic, care este această minunată lume în care […]

  Apreciază

 5. „O lume a lucrurilor care îmi aduc bucurie în suflet, a lucrurilor de care sunt apropiat şi pe care le preţuiesc.”->Matematica aduce macar o raza pala de Lumina in inima lui Alex(andru)? 😕

  Apreciază

 6. […] O pagină „despre viață, oameni, natură, flori, animale și lucruri”. În prima mea postare: Hello World! – le spuneam celor ce au pășit pentru prima oară pe această pagină, că le ofer cu drag […]

  Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: